16.8.11

Snart barnehage


Nå er det ikke lenge til vesls starter i barnehagen, å for oss er dette en ny erfaring, å vi både gleder og gruer oss.
Det vi gleder oss mest til må være hennes mulighet til å utfolde seg, leke og lære i lag med andre barn i andre omgivelser. Men det kan jo skje mye rart, vi overlater jo det aller kjæreste vi har til andre, i den tro og med tilitt til at de tar godt vare på vår kjære skatt.

I forbindelse med barnehagestart er det jo så mye som må være på plass, å i den b.hagen Else-Kristín skal starte i, er di veldig mye ute, vi er også mye ute hjemme og til norsk høst å vinter må det varme klær til, og ull anbefales, så da spørr jeg dere med erfaring.
Hvor kjøper dere ull klær?
Hva med vinterstøvler, hvilken anbefalinger har dere?
Og til andre bloggere med barn i barnehage, blogg litt om deres erfaringer, i fra barnehage start, hvilken klær og merker dere anbefaler eller ikke anbefaler.


Her er frøkna 7 mnd, og stråler som ei sol.

2 kommentarer:

 1. Hei:)

  I barnehagen er det veldig fint med mye skift helst 3 av hvert plagg.

  Til vinteren er det veldig fint med ull undertøy og eventuelt flis eller ull klær over igjen.. En god og varm lue, Gode og varme sko...
  Egentlig mye av det samme du ville brukt hjemme, men bare 2 av hvert.. Som er veldig greit siden det kan bli bløtt...

  Ellers så får du beskjed i barnehagen om hva du må ha med..Er ikke dumt å spørre, Spør masse..Ingen spørsmål er for dumme!

  SvarSlett
 2. Når det gjelder ull, finnes det jo tilbud noen ganger - selv om det kanskje er sjeldnere enn tilbud på andre klær. Spar Kjøp har ganske rimelige ullklær. Jeg stopper ofte på butikken i Mjøndalen og kjøper ullundertøy/ullsokker til meg selv - og der har de også en del til unger. Lykke til med barnehagestarten :-)

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.