14.8.11

Årets ferie og en liten anbefaling


Her kommer en oppdatering, med referat i fra årets sommer ferie og litt til.
Jeg fikk en lei influensa i løpet av ferien og har ikke vært noe serlig i form, er nå på bedreingenes vei men det går tregt.


Vår sommerferie.

Fly bilettene bestilte vi tidlig i mai, og vi gledet oss i mange uker og dager til avreise.
Men vi hadde mange uhell før vi satt på flyet, det startet her hjemme tirsdags kveld den 19.juli,
jeg hadde pakket i flere dager, og kvelden før la jeg resten i kofferten, å i det jeg dro at glidelåsen så revna låket, ja det er en gammel koffert. Så da var det bare å pakke om i gjenn.

Avreise var herifra klokken 05.00, den 20.juli da gikk vi opp til jernbanestasjonen tok toget til gardermoen, sjekka inn, sendte av gårde barnevogna, og i det vi skulle i gjennom sikkerhets kontrollen fant vi ikke fly bilettene, så da måtte vi tilbake og få en lapp.
Etter det gikk alt som normalt, helt til vi skulle henta bagasjen i Bodø, både kofferten og bagen kom, men ingen barnevogn, vi gikk i skranken klaget, de kunne ikke hjelpe og vi kunne ikke bli værende der, men vi avtalte at de skulle ringe om den kom.
Vel fremme i Bodø, gikk vi rett ned i gata, for å kjøpe ei trille, da vi ikke hadde noe tru på at den andre kom til å komme,.

Vi hadde to kjempe fine dager i Bodø, vi var ute å spiste middag to dager på rad, handla litt, var på tivoli og jeg fikk min etterlengtede tur på smykkesteinen (hobby foretning) før den blei lakt ned, noe den gjorde helga etter.

Frøkna koser seg med vaffel, mens vi koste oss med møsbrømlefse (tror det skrives sånn).Den 22. tok vi Salten (ekspressen sørover) til Tonnes, og Rødøyløva (hurtigbåten), til Nesøya.
Etter bare ett døgn der fikk Else-Kristín omgangssyken å ho kasta opp alt.
3. dagen valgte vi å ta kontakt med legebåten, siden at ho ikke hadde fått i seg så mye næring og var veldig slapp. Legen hadde ingen annen medesin en mye veske og blåbær, så ole's bestemor lagde blåbærsuppe til frøkna, å det likte ho veldig godt og den hjalp godt på magen, men ho var dårlig i ei uke.
Ellers så var store deler av ole's familie i fra fjern og nær samlet, vi hadde veldig hyggelig, grilla ett par ganger, rota i fjæra og nøyt ferien i mellom oppkast og arbeidsøkter.

Glad jente på pappas fang.


Koser seg med noen blåbær.

Den 27. feiret vi Ole's 27års dag, Ole's bestemor hadde bakt, og tanta lagde god middag, og han fikke blant annet; penger, av meg fikk han ratt, pedal og ett spill til x-boksen og ett gavekort på kjøpesenteret, godterier i fra Danmark, en stor rubrik's kube.

Oles besteforeldre hadde en gammel barne stol, som fortsatt var i god stand, og den kunne gjøres om til en bil med bord, noe som frøkna syntes var artig, enten hun satt oppi å "kjørte", elle eller dytta.2.august hadde vi 3.års bryllupsdag som vi feiret i Bodø før vi dro til Nesøya.
Tenk at vi alt har vært gift i 3 år, tiden har gått så for og vi har hatt mange gode og lykkelige dager, men vi har også vært i gjennom de onneste dagene som finnes, opp og nedturer flettes sammen, og utgir sterke bånd, å jeg elsker min herlige gubbe.

3.august var returdatoen. Først tok vi ekspressen til Bodø, vi hadde ett par timer til overs å gikk litt i gata før vi tok flyet hjem.
Vel fremme på gardermoen, gikk alt som det skulle, og vi kom oss også ehlt hjem uten problemer.

Dette var ferien vår, vi tok ikke så mange bilder av naturen der i år, men jeg har jo vist den før.

Nå er vi tilbake til hverdagen i gjenn, med jobb og snart starter Else-Kristín i barnehagen, så vi har en spennende høst fremfor oss.
Tenk at sommeren snart er forbi og snart er det i gjenn høst.

Vil helt på tampen anbefale en nettbutikk, Bonyttbutikken.no

Prøv blåbær neste gang du har omgangssyke.

1 kommentar:

  1. Koselig med innlegg fra deg:)
    Høres ut som dere har hatt en fin ferie til tross for infulensa.. Gratulerer med 3års byllupsdag:)
    Ønsker dere en fin mandag..
    Klem

    SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.