26.1.11

Tips scrappere


Dorull kort fra i fjord.

For noen år siden var jeg på leting etter en ny hobby, og valget falt på scrapping, jeg er ingen ekspert men synes at det er en kjempe koselig hobby med mange sider og mulighet for utviklling.

Mine tips til scrappere er:

En klubb ved navnet Creative Club, her får en fine pakker med ark og stæsj til en rimelig penge, og er det en pakke som ikke frister er det bare å avbestille den og det går også ann å bestille en ekstra vis det er en som falt i bedre smak.
Jeg har blitt mer fornøyd med materielet nå i det sisste da arkene har ett mer "voksent" utseende.
Her er en link til hjemme siden.Scrapping.no er ett nett forum for scrappere, her kan en hente innspirasjon, tips og spørre om råd, her er en link til nett siden.


Mitt tredje tips er å bruke de lange kalde vinter kveldene til scrapping. Når barna har lagt seg og gubben har lyst til å slappe av med xboksen, så kan du kose deg med scrapping, få unna sommer og jule bilder før våren, så kan du bruke neste vinter på nye bilder.

1 kommentar:

  1. Oj, så fint kort:) Er det virklig lagd av en dorull? Tror nok ikke jeg hadde klart det, for det så vansklig ut..Jeg scrapper litt selv, men det er sånne enkle greier..
    Klem

    SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.