30.10.10

To oppfordring til alle der uteNå er høsten her for fult og jula nermer seg, å med denne års tiden hører jule stress med. Nermere jul vi kommer, mer stresser folk, både hjemme, i butikker, på jobb og kansje mest oppi hode.
Jeg oppfordrer alle der hjemme til å ta ett sikkelig tak i seg selv, planlegg ukene litt fremmover, stress ned og bruk tid på hyggelige ting.

Tror det at folk har så mye å gjøre nå fremmover, at de kansje glemmer noe av den hyggelige høst kosen, de hyggelige tingene der hverandre er i fokus og julestresset er slengt i boden.

Mange synes høsten er en grå og trist tid på året, men den blir det vi selv gjør den til.
Det er jo så mye hyggelig vi kan gjøre nå på høsten, her kommer noen tips til rimelige og avslappende hygge:

  • Utnytt de "få" fine høst dagene vi har til å gå ut på tur, det er mange pluss for å gå tur på høsten: Det er lov til å tenne bål utendørs, så kle godt på unga, ta med pølser og en termos med det du liker, å kom deg ut på tur. Oppskrift på enkel tur kakao finner du her.


  • Nå er det jakt sessong, utnytt å bruk ekte norske råvarer til å lage en utsøkt middag for to eller fler; Kjøp kjøttet billigst direkte i fra jegeren/jaktlaget.
  • Innvister i noen brettspill, kortstokk el og slå tv'en og pc'en helt av. Brettspill koster kansje litt, men tenk på hyggen rundt ett spill, og strømmen som blir spart.
  • Lag varmsjokolade, tenn lys og gjør det litt små koselig for deg og din kjære.

-----------------------------------------------------------------

Glem ikke at det er alehelgen, og da minnes vi de døde, går på kirkegården, og tennerlys.
Vi tenner lys andre dager også, å synes det er en hyggelig ting å gjøre. I morgen er det Halloween, men har du mulighetn kan du jo tenne ett lys på grava.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.