1.11.10

Romerike Historielag 90 år, og ekkorn langs veien.

En av trappene på Herredshuset^.

I går var det 90 års markering av Romerike Historielag, som vart holdt på Jessheim Herredshus (gamle), der ble historielaget stiftet.

Både Ole og jeg er aktive medlemmer i både Romerike Historielag og Blaker og Sørum Historielag (lokalt). Historielaget er perfekt for deg som har innteresse for lokalhistorie, slektsforskning, osv.
Romerike Historielag kan du bli bedre kjent med på hjemmesiden som du finner her: Romerike Historielag.

Vi ønsker oss flere medlemmer, og spesielt unge mennesker, å velkommen skal du være.
Vi kan by på godt sammhold, mye spennende historie, og hyggelige mennesker som er brennende opptatt av å ta vare på kulturminnene våre.

Jessheim Herredshus, er ett fint hus og passer perfekt til div selskapligheter, og bor du på Romerike så annbefaler jeg virkelig Storstua på Jessheim.
Hjemmesiden finner du her: Jessheim Herredshus.


Else-Kristín var selvfølgelig med, å er ett fast innslag på tilstelninger historielgat har.----------------------------------------------------------------------------------------------


På vei til butikken i dag så vi ett ekkorn i skog kanten, synes bestandig at det er så artig å få se naturen på nærthold. Ole filma, men filmen vart litt mørk, den mørke flekken som hopper fra tre til tre er ett Ekkorn.
1 kommentar:

  1. Else-Kristin er så veldig fin!!!! Klem til allesammen!

    SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.