21.11.09

Risboller

I dag har jeg laget noen kjempe gode risboller, til lørdags godt.
Dette er noe som faller i god smak hos min elskede, samt at det er raskt og enkelt.

Oppskriften

5 ss kremfløte
1 1/2 plate lys kokesjokolade
50 g smør
1 ts vaniljesukker
ca 5 dl puffetris



Knekk sjokoladen i biter, å ha den og fløten i en kjele.
Rør til sjokoladen har smeltet, over svak varme
Tilsett smør, og rør blandingen glatt.
Smak til med vaniljesukker.
Ta kjelen bort i fra varmen, og bland inn puffaris.
Legges i passe spiseskjer i hver sine former, (muffins former).
La de stå kjølig til de har stivnet, og nyt.

Tips: Du kan erstatte puffetris med med nøtter eller tørket frukt


(Bilde er lånt i fra google, grunnet at mitt kamera ikke virker lengre).

1 kommentar:

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.