20.11.11

Julegaver, julegavetips


Nå nermer det seg fort jul å jeg gleder meg like mye hvert år, jul er min favoritt høytid,
og jeg elsker lune julepynta stuer i denne mørke årstiden. Hvordan jeg skal pynte og hva jeg skal pynte med skal jeg komme tilbake til, det meste er ferdig til neste helg, men noen små justeringer blir det helt sikkert.

Men over tul årets jule gaver som omtrent er i boks, skal jeg komme med noen tips.
Jeg er opptatt av å få gjort klar juleposten som skal sendes i god tid, og prøver å få sendt den i god tid, slik at det ikke blir noen skuffa nevør julekvelden forde posten ikke rakk frem,
så til deg som har noe å sende så er det tiden for det nå, Posten har anbefaling på 16.desember, ja det er noen uker men vi skal tenke litt på de som stress på posten i førjul stria også.


Jeg synes det er artig å handle julegaver, men det er ikke bestandig lett å finne ut hvem som skal få hva, og sokker til de ulike herrene, blir vel litt kjederlig hvert år? vel så er det nyttig, men kanskje ett gavekort er bedre det har de jo på dressmann å da kan de ulike herrene velge sokke par selv.
Ellers finnes det jo en veldig fin typisk guttebutikk, som min mann digger og er vi på ett kjøpesenter så bruker han gjerne hele dagen i Teknik Magasinet, å her finnes det mangt for en leken kar.

Eller så finnes det jo mer lang varige julegaver hos Bladkongen.no, der er det julegaver til alle i omtrent alle alders grupper, donal til syv åringen, wendy til heste jente, Allers til bestemor og kanskje noe til seg selv?

Kanskje du heller skulle satse på personlige julegaver i år, hos ulike fotobutikker kan du kjøpe alt i fra kopper, kortholdere, tskjorter, krus osv med bilde på, å hvilken bestefar vil vel ikke ha ett krus med bilde av hjerteknuseren sin, men bestill i god tid det tar tid før pakken ligger i post kassen, Fotoknudsen.no, Japanpotho.

Også var det innpakningen, noen gaver skal kanskje sendes å er det slik at gaven lett kan knuses så må den pakkes ordentlig godt, å du får kjøpt ruller med bobbleplast på butikken eller hos posten. Men uavhengi om gaven skal sendes langt eller ei, noen legger merke til innpakningen, mens andre bryr seg ingen ting om ingen ting om snora og papiret passer i sammen, mens andre derimot setter stor pris på en gave som er pakket pent inn, å pent inn trenger ikke å bety at det må være dyrt, nå er det jo så mye billig julepapir på Nille og diverse pakke bånd i mange ulike farger, eller så kan en jo velge en mer tradisjonel vri som gråpapir (min favoritt) ett alternativ som også er bedre for miljøet, og med gråpapiret kan du være kretaiv selv med ett lavt budsjett noen fargeblyanter og en liten gåte på en måte så vips en kreativ og pent innpakket gave. Noen velger kanske å gå på for 300m rullene som varer i nesten flere tiår, kanskje litt kjederlig men alle veit jo hvor gavene kommer i fra før de åpnes.
Jeg er av den som liker at julegavene har ulikt papir og anett pynt, også er det selvfølgelig helt hemmelig hvem som skal få gaven helt til navnet bak til leses opp.

Kanskje du har fått noen julegave tips hos meg, men det jeg utdyper er anbefalingen i fra posten om 16.desember er den som bør huskes,.

7.11.11

Noe nytt

Nå er jeg tilbake, med ny data maskin, eller den er i allefall ny for oss, den andre går snart av med pensjon, men klarer nok ikke å kvitte meg helt med min kjære acer som har fulgt meg i 6 år.

Det har skjedd mange endringer her på hjemmefronten, vi har blandt annet pusset opp ei stue og flyttet til hjemstedet mitt, her står det mer oppussing for tur men vi tar ett rom om gangen.
Vi har startet med stua, neste steg er barne jente rommet og vårt soverom.
Her vi nå bor er det såpass stort at vi har tatt det som skal være kontor rom som soverom til 2.etasje er ferdig. Bilder skal bli, men jeg har somlet bort kamerat i flytte sjauet.

Ellers, så har vesle mor vært plaget med en veldig stygg hoste i over en mnd nå, og vi har vært flere ganger hos legen som ikke har funnet noe, men i dag fikk hun antibiotika en kur som varer i ti dager.