1.5.11

Nå er jeg tilbake

Etter to mnd uten innternett, er jeg nå tilbake, det har skjedd mye her de to sisste mnd, her kommer en liten oppdatering.

1. mars flyttet vi inn i ny leillighet på Frogner, her leier vi en koselig 3 roms i sentrum og vi trives kjempe godt her, men gang avstand til, det vi trenger. Vi synes det er fint å leie, men planen er jo å kjøpe noe egent med tiden.

6. mars kom og gikk, det var en tung dag, uansett hvor mange år, så er datoen spikret fast i minne vårt.

I midten av mars hadde vi overnattings gjester i fra danmark/grønnland, vi syntes det var kjempe koselig med ordenlig eskimo besøk, selv er jeg dårlig i dansk og enda dårligere i grønlansk, men artig og spennende er det nå med urbefolkningen helt innpå seg. På bilder slektas eskimo barn, ser vi godt at fåløbig så er det noe eskimo i vesle jenta vår.

1.april fikk vi besøk i fra nordnorge, i anledningen Ole's dåp og veslas 1.års dag.

3.april vart Ole døpt, ett valg som han tok tidlig i vinter.

10.april feiret vi Else-Kristíns 1.årsdag, hun har egentlig dagen sin den 11. det var ett lite selskap mmed bare de aller nermeste.Påsken har bestått av å arbeide og hyggelig samvær med den lille familien vår.

I dag er det alt 1.mai, og med en slik vår vi har nå, kan vi jo bare vente på sommeren.

Ellers har jeg planer om å opdatere bloggen litt utover, men for å være ærlig er det mye bedre å bruke tiden på å være ute, etter en lang kald vinter er det ingen unskyldning til å sitta inne.

Syntes det var veldig artig å ha en innternett fri periode, selv om savnet har vært der så må jeg si at avhengiheta er ikke så voldsom, det er jo innternett på biblioteket som kan lånes til nødvendige gjøre mål.

Bilder kommer senere.

3 kommentarer:

 1. Artig med en oppdatering fra dere :) Velkommen "tilbake" ;)

  SvarSlett
 2. ...der var du... Lenge siden jeg/vi har hørt fra deg/dere. Høres ut som at dere har hatt en fin vår, men også en årstid med tunge dager.

  Ha en fin vår fortsatt.

  Hilsen tante

  SvarSlett
 3. Så bra at du er tilbake! Ble litt lei den koppen som var såå vakker de første ukene :P
  Mye som har skjedd!
  Ha en flott dag.
  Stor klem

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.