16.9.10

Middags plan

Vi har hatt middag's plan før, egentlig hatt det så lenge vi har bodd sammen, men det har sklidd litt ut nå på sommeren. Jeg synes forøvrig alle faste rutiner, som omhandler spise tider glir ut om sommeren, det er ofte varmt og klamt og matlysten er noe laber (veit ikke om andre har det sånn, men vi er litt sånn).

Vi lagde middags plan i starten av september, som gjelder fra 6. september (mandag) - 3. oktober (søndag). Den har ikke blitt fulgt helt til punkt, men sånn nogenlunde og vi har handlet inn mat for en uke av gangen.

Slik ser middags planen vår ut; håndlaget, oversiktelig der den henger på kjøleskapet.



Uke 36.
6. Ingen middag
7. Stekt torsk, m/kokte poteter og råkost
8.Iingen middag
9. Fiskerester i fra fryseren m/koktepoteter
10. Hamburger
11. Ingen middag
12. Ingen middag

Uke 37.
13. Ingen middag
14. Ørretfilet alà Ida
15. Ingen middag
16. Lettsaltet torsk m/kokte poteter og råkost
17. Kjøtt deig og makaroni, med salat
18. Ingen middag
19. Svine kotteletter, m/ kokte poteter og grønnsaker

Uke 38
20. Selma laks m/kokte poteter og grønnsaker av ett slag
21. Pannekaker m/bacon
22. Ingen middag
23. Ørret filet alà Ida
24. Bakt botet m/tilbehør
25. Ingen middag
26. Finnebiff, tradisjonell

Uke 39
27.Fiske grateng
28. Finnebiff rester
29. Lasagne
30. Lasagne rester
1. Taco
2. Taco rester, i form av taco pizza
3. Svine kotteletter

Forklaringer:
Dere tror kansje vi ikke spiser de dagene det står ingen middag, men dette er dager vi skal bort og ikke er hjemme før rett i kvelds stellet.

Mandag og torsdager; er fiske dager, men hender det blir litt forsyvinger.
, prøver uansett å ha to fiske dager i uka.

Søndager; ordentlige søndags middager, slik som vi er oppvokst med (hyggelig å ta vare på tradisjoner).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.