Vi lagde middags plan i starten av september, som gjelder fra 6. september (mandag) - 3. oktober (søndag). Den har ikke blitt fulgt helt til punkt, men sånn nogenlunde og vi har handlet inn mat for en uke av gangen.
Slik ser middags planen vår ut; håndlaget, oversiktelig der den henger på kjøleskapet.
Uke 36.
6. Ingen middag
7. Stekt torsk, m/kokte poteter og råkost
8.Iingen middag
9. Fiskerester i fra fryseren m/koktepoteter
10. Hamburger
11. Ingen middag
12. Ingen middag
Uke 37.
13. Ingen middag
14. Ørretfilet alà Ida
15. Ingen middag
16. Lettsaltet torsk m/kokte poteter og råkost
17. Kjøtt deig og makaroni, med salat
18. Ingen middag
19. Svine kotteletter, m/ kokte poteter og grønnsaker
Uke 38
20. Selma laks m/kokte poteter og grønnsaker av ett slag
21. Pannekaker m/bacon
22. Ingen middag
23. Ørret filet alà Ida
24. Bakt botet m/tilbehør
25. Ingen middag
26. Finnebiff, tradisjonell
Uke 39
27.Fiske grateng
28. Finnebiff rester
29. Lasagne
30. Lasagne rester
1. Taco
2. Taco rester, i form av taco pizza
3. Svine kotteletter
Forklaringer:
Dere tror kansje vi ikke spiser de dagene det står ingen middag, men dette er dager vi skal bort og ikke er hjemme før rett i kvelds stellet.
Mandag og torsdager; er fiske dager, men hender det blir litt forsyvinger.
, prøver uansett å ha to fiske dager i uka.
Søndager; ordentlige søndags middager, slik som vi er oppvokst med (hyggelig å ta vare på tradisjoner).
Dere tror kansje vi ikke spiser de dagene det står ingen middag, men dette er dager vi skal bort og ikke er hjemme før rett i kvelds stellet.
Mandag og torsdager; er fiske dager, men hender det blir litt forsyvinger.
, prøver uansett å ha to fiske dager i uka.
Søndager; ordentlige søndags middager, slik som vi er oppvokst med (hyggelig å ta vare på tradisjoner).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du tok deg tid til å kommentere.