19.9.10

Bakt brød i dag

Brød og rundstykker pakket og klare for til frysing.

Vi er tidlig oppp hver dag, å i dag var ingen unntak. Egentlig skulle jeg bake litt i går, men dagen gikk med, så da måtte jeg ta i bruk søndagen. Så i dag har jeg bakt både brød og rundstykker.

Til brøa brukte jeg en ferdig pose, med tysk bonde brød (jeg bruker sjeldent halv fabrikat, men posen var på tilbud, så da kjøpte jeg den).
Rundstykkene er av samme oppskrift som onsdagen, tryk her for oppskrift.

Kan oppsumere at vi har blitt mye flinkere med frokost rutinene, å satser på at vi fortsetter med det.


Nå er det snart middag, svine kotteletter som min kjære lager. Gubben er en kjempe flink kokk=) å han lager offte middag.

1 kommentar:

  1. Så deilig!! :) Det så godt ut. MÅ få bakt opp litt snart jeg også , er så deilig å ha litt liggende.

    Svar på spørsmålet ditt, nei vi skal kun være med i sesong 6 :)

    SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å kommentere.