Mandelmakroner passer perfekt sammen med is.
En stor deig som gir ca 40 stk.
Steketid: ca 15 - 20 min, (men kan variere noe fra ovn til ovn).
Temperatur: ca 180 grader, på midterste rille.
1 plate kokesjokolade
225 g mandler
4 eggehviter
2 dl sukker
- Mal sjokoladen og mandlene sammen.
- Stivpisk eggehvitene og tilsett sukkeret litt om gangen, under kraftig pisking.
- Vend mandler og sjokoladen forsiktig inn i massen.
- Sett massen i topper på bakepapirkledd plate.
- Stek kakene, de skal være harde utenpå og myke inni.
- Avkjøles på rist.
De ser ikke så veldig gode ut, men smaker kjempe godt,
og det har minka noe i boksen.
og det har minka noe i boksen.
Mmm.. den må prøves:) Takk for tipset:)
SvarSlettÅ. de så kjempegode ut. Synd jeg ikke tåler mandler;(
SvarSlett