Det var ordentlig lenge siden jeg/vi har spist det.
Det fine ved å lage rislapper er; det smaker godt, får brukt opp rester også er det jo så enkelt.
Oppskrift:
Dette trengs til:
2 porsjoner
- 2 dl kald risgrøt
- 2 egg
- 1/2 ss sukker
- 1/2 dl hvetemel
- 1/2 krm kardemomme
- 1/2 ss myk margarin
- Rør sammen grøten, eggene, sukkeret, melet og kardemommen til en jevn røre.
- Smelt margarin i pannen, la skummet legge seg og legg røren i pannen med en skje.
- Glatt lappene runde og stek dem på begge sider.
- Serveres som kaffe mat, eller lørdags kos med syltetøy
- NYT!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tips:
Til alle dere der ute som er glad i blåbær og bringebær, og kantarell (eller annen sopp), nå er det sessong, det er nok til alle og helt gratis.
God norsk mat som kan fryses å brukes gjennom hele året.
Hvorfor ikke ha hjemme plukkede og rørte bær på rislappene.
Åh, det så digg ut. Har ikke spist rislapper siden jeg gikk i barnehagen :)
SvarSlettmmmmm det så godt ut:)
SvarSlett