Dette er en perfekt reste middag, enkelt, godt og billig, noe usundt.
Gjør som meg, bruk det du har.
2 porsoner:
Potetmos hjemmelaget (se under).
Litt bacon
1 pølse
1/2 løk i skiver
1 ss kruspersille, klippet.
Serveres med litt salat.
For variasjon:
Kan du skjære opp en vårløk, og litt paprika rester. Bruk gjerne kjøtt rester som ligger i kjøleskapet
Potetmos:
4-6 poteter i terninger
ca 1 dl melk
1 ss smør
1/2 krm pepper
1/2 ts salt
evt: annet krydder.
- Vask og skrell potetene. Kok dem godt møre 15 - 20 min.
- Hell av vannet, og dam potetene forsiktig.
- Mos potetene med en rotmoser, eller gaffel.
- Tilsett melk, smør og krydder, og vend det godt inn.
----------------------------------------------------------------------------------
Ja jeg veit at det er 1. søndag i advent, men blir en blogg med vårt advent/jule pyntet hjem i morgen.
Elsker potetmos, men spiser ikke kjøtt, så jeg må nok erstatte med noe annet spennende =)
SvarSlettÅåh, det der ser så godt ut. Har tenkt på å prøve det en gang, men aldri kommet så langt.
SvarSlett